8848 ALTITUDE

8848 Altitude

8848 Altitude is een bekende naam in de mode en skisport. Het is een toonaangevend premium merk en heeft zijn positie verdient door al ruim 30 jaar op hoog niveau in de mode aanwezig te zijn. Het merk staat bekend om zijn unieke stijl, superieure kwaliteit en solide vakmanschap. Het merk is opgericht in 1990 en dat is niet algeheel toevallig. 11 mei 1990 ging de geschiedenisboeken is als de dag waarop de eerste succesvolle expeditie van Zweden naar de Mount Everest werkelijkheid werd. Een echte passie voor skiën en bergsport gecombineerd met de toewijding om de perfecte kledingstukken te creëren, is het geheim van de succesvolle reis. De naam 8848 Altitude komt van de hoogte van de Mount Everest. Deze is namelijk 8848 meter hoog.

Het bedrijf heeft sinds de oprichting continue gewerkt aan verbeteringen met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in gedachte. De nieuwste technologieën worden gebruikt en getest om nieuwe en betere manieren te vinden om deze te produceren met een minimale aantasting van het milieu. Innovatie is dan ook de drijvende kracht van de 8848 Altitude in design, techniek en functionaliteit

Voordelen 8848 Altitude

8848 is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig merk dat zich onder andere richt op het skiën, fietsen en wandelen. De veelzijdige kledingstukken zijn voor alle weersomstandigheden en voor verschillende plekken op de wereld te gebruiken. De jassen zijn zowel wind- en waterdicht waarmee jij zowel de piste in koude temperaturen als de weersomstandigheden in Nederland goed doorkomt. Met de jassen van 8848 Altitude kom jij lekker warm de winter door.

Voor welke jas ga jij?

Een jas van 8848 is voor de echte avonturiers. Bij Jassenplein hebben wij zowel herenjassen als damesjassen van het merk 8848 Altitude. In onze collectie vindt je verschillende soorten jassen. De jassen zijn veelal waterdicht en beschikken over alles wat jij van een winterjas verwacht. Voor welke jas ga jij?

8848 Altitude koop je bij Jassenplein.nl

Bestel gemakkelijk en snel online op onze website. Heb je een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op. Naast onze online winkel ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel Plein1410 in Groningen op dinsdag tot en met zondag. Jassenplein.nl is onderdeel van Plein1410.

Logo-8848-altidude