FORTEZZA

Veilig betalen

Veilig en vertrouwd betalen.

Gratis verzending

Gratis verzending door heel
Nederland vanaf € 150,-.

Eigen winkel

Jassenplein heeft ook een eigen winkel in hartje Groningen:
Plein1410, Zwanestraat 2-1

Fortezza

Ondanks dat het merk Fortezza zich nog maar 5 jaar op de markt begeeft, is het al uitgegroeid tot een internationaal succes in de mode-industrie. Het modelabel hanteert drie kernwaarden. Deze zijn hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit en modieus. Het merk maakt jassen die tegen de meest extreme weersomstandigheden bestendig zijn. Daarnaast gaan ze ook nog eens mee met de laatste modetrends. Fortezza herenjassen vind je bij Jassenplein.

De oorsprong van Fortezza

Het Nederlandse merk Fortezza is ontstaan in 2008 en is nu al uitgegroeid tot een internationaal succes. Het merk laat zich inspireren door de culturele geschiedenis van Italië. Het logo is geïnspireerd op de plattegrond van het Fortezza da Basso in Florence; de omtrek van het fort is te zien in de contouren van het logo. Een fort biedt comfort en bescherming en dit is precies wat de jassen van Fortezza ook doen.

Voordelen Fortezza jassen

De jassen van Fortezza houden jouw lichaamstemperatuur constant en zijn een bescherming tegen allerlei weersomstandigheden, zoals regen of sneeuw. Deze aandacht voor details is kenmerkend voor Fortezza: de jassen zijn gemakkelijk te combineren met elke outfit, maar hebben steeds unieke details wat de jas weer net even anders maakt. Klassieke modellen met een moderne vormgeving en een knipoog naar Italiaanse tradities en levensstijl. De modieuze kleding is van hoogwaardige kwaliteit, heeft een perfecte afwerking en een Italiaanse styling. De jassen en jacks hebben een verfijnde uitstraling. De slogan van Fortezza is dan ook: Style becomes image”.

Fortezza jassen koop je bij Jassenplein.nl

Bestel gemakkelijk en snel online op onze website. Heb je een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op. Naast onze online winkel ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel Plein1410 in Groningen op dinsdag tot en met zondag. Jassenplein.nl is onderdeel van Plein1410.

Fortezza.jpg