HOX

Veilig betalen

Veilig en vertrouwd betalen.

Gratis verzending

Gratis verzending door heel
Nederland vanaf € 150,-.

Eigen winkel

Jassenplein heeft ook een eigen winkel in hartje Groningen:
Plein1410, Zwanestraat 2-1

Hox

Bij Jassenplein.nl vind je zowel dames als herenjassen van het merk Hox. Hox is een Italiaans merk uit de omgeving van Vincenza. Het jassenmerk is opgericht in 1996 en is gevestigd in Italië. De jassen worden gemaakt met respect voor mens en milieu, waardoor je alleen maar enthousiast kan worden van dit merk.

Voordelen Hox jassen

De winterjassen zijn bijzonder geschikt voor koudere temperaturen door de warme voering aan de binnenkant. Ook zijn de jassen zowel waterbestendig als winddicht. Dit maakt dat Hox jassen ideaal zijn om de deur mee uit te gaan. Er is goed nagedacht over de functionaliteiten die belangrijk zijn in de winter. Dit maakt dat Hox met haar stijlvolle jassen één van de grootste jassenmerken in Italië is.

Duurzaamheid van Hox jassen

Het merk staat erg bekend om zijn duurzaamheid. De ontwikkelingen die recycling heeft doorgemaakt vind je terug in de collectie van Hox. Zij geloven een circulaire economie. In de kledingindustrie zien we steeds vaker dat men steeds meer voor duurzame oplossingen kiest, met name met de materiaalkeuze. Op industrieel niveau is er sprake van een “gerecycled” kledingstuk als het kledingstuk voor minimaal uit 26% gerecycled materiaal bestaat. Hox jassen bestaan uit bijna 100% gerecycled materiaal. Dat is de maximale prestatie die de industrie kan garanderen. Alle componenten die zij kiezen komen uit een herstelcyclus.

Voor welke jas ga jij?

Een jas van Hox is voor de echte avonturiers. Bij Jassenplein hebben wij zowel herenjassen als damesjassen van het merk Hox. In onze collectie vindt je verschillende soorten jassen. De jassen zijn veelal waterdicht en beschikken over alles wat jij van een winterjas verwacht. Voor welke jas ga jij?

Hox jassen koop je bij Jassenplein.nl

Hox jassen kun je gemakkelijk en snel online bestellen op onze website. Heb je een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op. Naast onze online winkel ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel Plein1410 in Groningen op dinsdag tot en met zondag. Jassenplein.nl is onderdeel van Plein1410.

logo-hox-1024x585