NORTH SAILS

North Sails

Een North Sails jas is een jas voor avontuurlijke mensen. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit die je droog en vooral lekker warm houden in alle weersomstandigheden. Het zijn sterke jassen die door innovatie en de beste technologie de koude temperaturen in de winter kunnen doorstaan.

De oorsprong van North Sails

Al sinds 1957 ontwerpt en produceert North Sails functionele en comfortabele kleding die je droog en warm houden in alle weersomstandigheden. Oorspronkelijk werd de kleding ontworpen voor vissers, omdat zij behoefte hadden aan kleding die hen beschermde tegen weer en wind. Tegenwoordig passen ze die kennis toe in hun uitgebreide collectie jassen. Hun motto: we dagen de elementen niet uit, we passen ons erop aan. North Sails heeft verschillende modellen jassen die je voor elke gelegenheid kunt dragen.

Voordelen North Sails jassen

Een North Sails jas kent vele voordelen die behoorlijk praktisch zijn. Met een regenbui blijf jij lekker droog door de waterdichte stof. De jas werkt verder warmte isolerend en ook ademend. Hierdoor is de jas ideaal voor winterse omstandigheden.

Duurzaamheid

North Sail is een merk wat veel geeft om duurzaamheid. Ze gebruiken ze o.a. gerecycled plastic en upcycled en biologisch katoen voor de kleding. Zo maken ze sweatshirts van gerecyclede fleece. Op deze manier zorgen ze voor minder impact op onze aarde en dragen ze een steentje bij aan het verduurzamen van deze wereld. Het bedrijf 1% doneert van de omzet aan de Ocean Family Foundation.

North Sails koop je bij Jassenplein.nl

Bestel gemakkelijk en snel online op onze website. Heb je een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op. Naast onze online winkel ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel Plein1410 in Groningen op dinsdag tot en met zondag. Jassenplein.nl is onderdeel van Plein1410.

Logo-Norrth-Sails