SAVE THE DUCK

Save the Duck

Ben je opzoek naar een zomer- of winterjas waarbij je niet hoeft te kiezen tussen trendy en duurzaamheid? Bekijk dan het assortiment Save the Duck jassen van Jassenplein.nl!

Waarom Save the Duck?

Save The Duck is niet zomaar een Italiaanse producent van jassen. Dit bedrijf heeft namelijk een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en dit uit zich in de innovatieve duurzame kleding die ze maken. Save the Duck presteert het namelijk om kwalitatieve jassen te produceren van gerecyclede materialen, zoals plastic flessen of 100% hergebruikt nylon. Dit is afkomstig van bijvoorbeeld ronddobberende visnetten die in de zee worden gevonden.

Ondanks dit unieke en baanbrekende productieproces doen de jassen van Save The Duck niet onder voor andere topmerken qua design, bescherming tegen de elementen en het vasthouden van warmte.

Save the Duck jassen voor dames en heren

Bij Jassenplein.nl is voor iedereen een geschikte jas te vinden. Zo vind je bij ons Save the Duck dames jassen en Save the Duck heren jassen. Voor zowel dames als heren zijn er winter- en zomerjassen verkrijgbaar van dit topmerk. Met het filtermenu aan de rechterzijde van de pagina kun je gemakkelijk tot de perfecte selectie Save the Duck jassen voor jou komen. Bekijk nu het assortiment en vind jouw ideale jas!

Save The Duck Jas kopen bij Jassenplein.nl

Save the Duck jas kopen? Bestel jouw perfecte jas eenvoudig online via onze webshop. Bestel je vanaf €150? Dan zijn de verzendkosten gratis! Wil je toch liever de jas even passen, voelen en beleven in het echt? Kom dan langs in onze fysieke winkel ‘Plein1410’ aan de Zwanestraat 2 in Groningen. Vragen stellen kan ook door ons te bellen op +31 (0)50 – 763 09 20 of via de contactpagina.

Save-the-duck-logo.jpg