AIRFORCE

Airforce jas

Airforce bestaat sinds 1999 en is gespecialiseerd in jassen, winterjassen en zomerjassen, voor dames, heren en kids. Airforce is inmiddels al jarenlang een begrip in Nederland, ze leveren sportieve jassen van topkwaliteit.

Airforce jassen voor heren en dames

Menselijke warmte, daar draait het bij Airforce om, warmte die zij vertalen naar hun jassen. Daarom voeren ze hun jassen met de allerbeste materialen die ervoor zorgen dat je het lekker warm hebt als je naar buiten gaat.

De voordelen van een Airforce jas

Bij een heren jas worden er hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en comfort.

Daarbij wordt speciale aandacht geschonken aan de pasvorm, een jas is pas perfect als ook de pasvorm perfect is. Airforce is een eigentijds, sportief merk, die elk seizoen weer een moderne collectie jassen biedt, gemaakt van de mooiste materialen, om de elementen van de natuur te kunnen trotseren.

Natuurlijk is het ook van groot belang dat de jas past bij je persoonlijkheid en het doel waarvoor je je jas wilt gebruiken. Daarom creëert Airforce elk jaar weer een grote collectie trendy en functionele winterjassen en zomerjassen, geschikt voor o.a. wintersport en outdoor activiteiten.

Airforce winterjas/zomerjas

De Airforce winterjassen zijn er in veel verschillende modellen, elk in een groot aantal kleuren te verkrijgen. Er worden verschillende stoffen gebruikt zoals de Classic-lijn of Classic DeLuxe- lijn, de meest neutrale stof die ze gebruiken, die ervoor zorgt dat de jas licht van gewicht is en soepel in het dragen, maar tegelijkertijd functioneel en warm is. De Herringbone lijn is extra waterafstotend en de stof is lichtglanzend.

De zomerjas bestaat uit een collectie softshell jassen en lightweight jackets, met of zonder capuchon. De Softshell jas is waterafstotend en daardoor geschikt voor buitenactiviteiten.

Al met al, Airforce heeft voor elk seizoen stijlvolle, trendy en sportieve jassen in het assortiment, genoeg keuze voor iedereen.

Airforce jas kopen bij Jassenplein.nl

Jassenplein.nl biedt u elk seizoen de nieuwste collectie Airforce jassen voor dames en heren. De collectie kunt u ook bekijken in onze winkel Plein1410, Zwanestraat 2 te Groningen. Vanaf € 150,- is het verzenden gratis wanneer u online besteld. Vragen over een artikel/ zending kunt u stellen via onze contactpagina.

Jassenplein.nl, uw specialist in (sportieve) jassen.

Airforce-logo