BLACK SAND

Black sand jassen

Bij Jassenplein vind je een prachtige collectie Black Sand winterjassen! De winterjassen van dit merk zijn geïnspireerd door het Scandinavische land IJsland. Het merk maakt jassen die tegen de meest extreme weersomstandigheden bestendig zijn. Bij het produceren van Black Sand collecties worden er bewuste keuzes gemaakt voor de mens, dier en milieu. Met een winterjas van dit merk kom je hierdoor niet alleen stijlvol voor de dag, maar kies je ook voor duurzaamheid!

Kenmerken Black Sand jassen

Een Black Sand winterjas is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Elke winterjas beschikt over acht kenmerken die allemaal bij elkaar ervoor zorgen dat Black Sand zich onderscheidt van andere winterjassen. Black Sand winterjassen zijn namelijk, waterdicht, ademend, winddicht, gemaakt van superlichte stoffen voor een comfortabele pasvorm, glanzend afgewerkt, geven een natuurlijk katoen gevoel, bevatten stretch én bieden een perfecte bescherming tegen externe weersinvloeden.

Voordelen Black Sand jassen

De kenmerken van Black Sand jassen brengen meteen een hoop voordelen met zich mee. Black Sand winterjassen zijn veelzijdig en erg comfortabel. De winterjassen beschikken over onderscheidende details, houden jouw lichaamstemperatuur constant en zijn een bescherming tegen allerlei weersomstandigheden, zoals regen of sneeuw.

Black Sand jassen koop je bij Jassenplein.nl

Bestel gemakkelijk en snel een Black Sand jas op onze website. Heb je een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op. Naast onze online winkel ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel Plein1410 in Groningen op dinsdag tot en met zondag. Jassenplein.nl is onderdeel van Plein1410.

logo-black-sand