DIDRIKSONS

Didriksons jas

Julius en Hanna Didriksons zijn in 1913 begonnen met het produceren van werkkleding voor de vissers van het plaatsje Grundsund, gelegen aan de westkust van Zweden en een simpele filosofie: We voegen ons naar de elementen maar dagen die niet uit. Ze maken nu al 100 jaar lang kleding die je drooghoudt. Het is kleding waar je je prettig in voelt wat voor weer het ook is. Dit heeft er waarschijnlijk ook mee te maken dat het nu een ruime 100 jaar later het grootste merk is in Scandinavië wat betreft regen- en buitenkleding.

 

Didriksons koop je bij Jassenplein

Al is het niet langer een familiebedrijf die sfeer heeft het nooit verloren. Ze maken kleding voor mensen tussen de één en de honderd jaar oud. Het assortiment is voor de hele familie. Deze tijdloze kleding met een klassieke basis biedt een goede bescherming tegen de elementen. Het is kleding die voor je werkt.

 

Kies bewust voor Didriksons

Er is sinds de het bedrijf is begonnen een hoop veranderd in de wereld. De nadruk ligt tegenwoordig erg op het verminderen van onze impact op het milieu. Zo minimaliseren het gebruik van chemicaliën en gebruiken ze geen giftige stoffen. Ook proberen ze zo weinig mogelijk water en energie te gebruiken tijdens de productie en voor het transport. Zo leveren ze een duurzame inspanning voor de wereld waar onze kinderen nu in opgroeien.

 

Waarom kiezen voor Didriksons?

Met alle ervaring die ze toegepast hebben voor de productie en ontwikkeling van dit product hopen ze een prettig gevoel over te brengen. Ze willen graag dat je kan doen wat je en wanneer je wil terwijl je droog blijft en je goed voelt. Zo hoef je je niet tegen te laten houden door de regen.

Didriksons koop je bij Jassenplein.nl

Bestel gemakkelijk en snel online op onze website. Heb je een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op. Naast onze online winkel ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel Plein1410 in Groningen op dinsdag tot en met zondag. Jassenplein.nl is onderdeel van Plein1410. 

 

Didriksons-logo