ELVINE

Elvine jas

Het Zweedse merk Elvine is in 2001 opgericht door Daniel Mand. Hij heeft het merk genoemd naar zijn oma, een bijzondere vrouw met passie voor vakmanschap, kwaliteit en oog voor detail. Deze elementen, en zijn flinke dosis creativiteit en liefde voor het stadse straatleven heeft ervoor gezorgd dat dit merk al jarenlang een begrip is onder de jassen.

Elvine jas kopen?

Veel functionele en sportieve jassen vinden hun oorsprong in de Scandinavische landen. Zo ook Elvine. Dit merk vindt zijn oorsprong in de kustplaats Göteborg, de tweede grootste stad in Zweden.

Het weer is er onvoorspelbaar, vaak koud en regenachtig. Het design van de jassen kunnen het beste worden samengevat als solide, functionele jassen, geschikt voor in en rond de stad. Of u nou in de auto zit, op de fiets verplaatst of aan het skateboarden bent, het maakt niet uit, met een Elvine jas ziet u er altijd stijlvol uit.

De voordelen van een Elvine winterjas

De Elvine winterjas is geschikt voor de koudere Scandinavische winters. De voering van de jas die is opgebouwd uit meerdere lagen, zorgt ervoor dat de jas heerlijk warm is. De innovatieve vulling maakt dat de jassen dunner en lichter zijn geworden zonder dat ze warmte verliezen. Daarnaast zijn ze de meeste modellen wind- en waterdicht. Er zijn verschillende typen winterjassen voor de verschillende type winters, de zachte, normale, strenge tot zeer strenge winter.

Het merk houdt zich actief bezig met duurzaamheid en maakt daarom jassen die tijdloos en van hoogwaardige kwaliteit zijn, zodat ze niet elk seizoen vervangen hoeven te worden.

Collectie Elvine jassen

Elk seizoen weer, maakt het merk een grote collectie zomer- en winterjassen voor dames en heren, van de hoogste kwaliteit. De stijl is clean, elegant en tijdloos, de kwaliteit doet de rest.

“Less is more”, zo zou u het design van de de jassen kunnen omschrijven.

Elvine jas kopen bij Jassenplein.nl

Ook zin gekregen om de collectie te bekijken?

Jassenplein.nl biedt u elk seizoen de nieuwste collectie Elvine jassen voor dames en heren. De collectie kunt u ook bekijken en passen in onze winkel Plein1410, Zwanestraat 2 te Groningen. Vanaf € 150,- is het verzenden gratis wanneer u besteld via onze website. Vragen over een artikel/ zending kunt u stellen via ons contactformulier.

Jassenplein.nl, uw specialist in (sportieve) jassen.