FINNMARK

Finnmark jas

FINNMARK is een eigenzinnig en avonturistisch merk die is ontstaan in de noordelijkste provincie van Noorwegen en geïnspireerd op de ruige regio en de geest van avontuur. Geweldige buitenjassen voor de moderne stedelijke avonturier!

De oorsprong van FINNMARK

Het idee is ontstaan tijdens een avontuurlijke tocht in Karasjok, Noorwegen en het merk is opgericht in de buurt van Amsterdam. Finnmark is een outerwear label met functionele jacks en jassen met een casual en sportieve twist. Ze maken alleen outerwear waarin ze geloven, wat resulteert in een product dat je, ongeacht het seizoen, beschermt tegen alle weersinvloeden.

Het uiterlijk van FINNMARK

De esthetiek van het merk is geïnspireerd op de ruige regio Finnmark en uiteraard een avontuurlijke mindset. Het is dé inspiratiebron om geweldige outdoor jassen te creëren voor de moderne stedelijke avonturier. Finnmark jacks en jassen worden geproduceerd met de grootste zorg en aandacht voor details en verkocht in toonaangevende modewinkels over de hele wereld.

De voordelen van een FINNMARK jas

FINNMARK jassen zijn van een zware kwaliteit en beschermen je in tegen alle weersinvloeden. Het is ontworpen om in alle seizoenen te kunnen worden gedragen. Zo ben je dus altijd goed voorbereid en kan je ongeacht het weer gewoon doen waar je zin in hebt. FINNMARK jassen zijn niet alleen bestendig tegen alle weertypes maar hebben ook een stijlvolle uitstraling. FINNMARK jassen worden met de grootste zorg en aandacht geproduceerd. Deze jassen zijn voorzien van mooie details zoals extra stiknaden en kleurrijke accenten. 

FINNMARK koop je bij Jassenplein.nl

Bestel gemakkelijk en snel online op onze website. Heb je een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op. Naast onze online winkel ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel Plein1410 in Groningen op dinsdag tot en met zondag. Jassenplein.nl is onderdeel van Plein1410. 

LOGO-FINNMARK-1