LACOSTE

Lacoste herenkleding

Opzoek naar herenkleding? Met de herenkleding van Lacoste word je niet teleurgesteld. De truien en sweaters staan bekend om haar fantastische pasvorm. De kleding met de herkenbare groene krokodil als logo op de linkerborst is wereldwijd bekend. Bij Jassenplein kunt u terecht voor dit fantastische merk. Shop gemakkelijk en snel de nieuwste Lacoste herenkleding 


De oorsprong van Lacoste 

 

Lacoste is een Frans merk dat opgericht is in 1933 door oud-tennisser René Lacoste. Na zijn tenniscarrière heeft hij het merk Lacoste opgericht. In eerste instantie maakte het merk alleen mooie sportkleding voor tennissers. Naar mate de afzetmarkt groeide, groeide de kledingcollectie van Lacoste mee en bracht het veel meer kleding uit. Het huidige assortiment bestaat inmiddels uit meerdere collecties zoals Lacoste vrouwen- en herenkleding. Wat opvalt aan deze lijnen is dat de kleding er in alle gevallen mooi afgewerkt en modieus uitzien. Lacoste zorgt ervoor dat de exclusiviteit van de kleding gewaarborgd wordt. De kleding wordt onder toezicht van echte vakmensen vervaardigd en geproduceerd. Bekende sporters, filmsterren en popsterren hebben bijgedragen aan de populariteit Lacoste herenkleding. Lacoste zorgt ervoor dat haar collectie elk seizoen weer spraakmakend en tijdloos is.  


Voordelen Lacoste 


De Lacoste herenkleding maakt het als man mogelijk er elegant en tijdloos bij te lopen. De prachtige ontworpen kleding van de mannenlijn maakt je outfit compleet. Je kunt deze herenkleding zowel in je vrije tijd als in een zakelijke setting dragen. De Lacoste herenkledingcollectie springt eruit door hun gedetailleerde afwerking. De overhemden vallen goed en zijn voorzien van eigentijdse kleuren, zodat je nooit uit de toon valt met een van de prachtige creaties van dit Franse exclusieve merk. De Lacoste herenkleding straalt elegantie en exclusiviteit uit. Je ziet er dan ook altijd netjes gekleed uit in een van de kledingitems van dit merk. 

 

Lacoste herenkleding koop je bij jassenplein.nl 


Lacoste herenkleding vind je bij Jassenplein.nl. Bestel gemakkelijk en snel online op onze website. Heb je een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op. Naast onze online winkel ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel Plein1410 in Groningen op dinsdag tot en met zondag. Jassenplein.nl is onderdeel van Plein1410. 

Logo-Lacoste.jpg