NAPAPIJRI

Napapijri jas

Een napapijri winterjas is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De hippe winter- en zomerjassen zijn voor jong en oud geschikt.

Napapijri jas voor heren

Door het opvallende uiterlijk van de napapijri jas, onderscheidt deze jas zich eenvoudig van de concurrentie. Waarom? De populaire jassen die je voornamelijk bij kinderen en jongvolwassenen ziet kun je namelijk aandoen als een soort trui over je hoofd. Met de dikke binnenvoeren voor de napaprij winterjassen en de waterafstotende stoffen is deze jas zowel in de koude winterdagen te gebruiken als tijdens het skiën.

De voordelen van een Napapijri jas

Een napapijri jas brengt een aantal unieke voordelen met zich mee. Om maar met het unieke voorkomen van de jas te beginnen. Het opvallende uiterlijk zorgt voor een modebewuste look. De napapijri heren jassen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Bovendien is de jas bij het buikgedeelte voorzien van een zogeheten buidel. Deze is handig voor het opbergen van je portemonnee of skipas. De binnenvoeren van de jas zorgt voor een dikke voering waardoor je ten alle tijden lekker warm blijft. Bij de meeste jassen is deze eenvoudig van de jas te ritsen, waardoor je deze jas ook tijdens de zomerdagen kunt dragen.

Napapijri winterjas waterdicht en comfortabel

De rits van de napapijri winterjas bevindt zich aan de linkerzijde van de jas. Wanneer je deze jas open ritst, is het eenvoudiger de jas over je hoofd aan te doen. De naparijri winterjassen zijn erg populair doordat de jas zich kenmerkt voor zijn waterdichtheid. Zeker op skivakantie is dit een vereiste bij jouw ski-jas.

Napapijri jas kopen bij Jassenplein.nl

Bij Jassenplein.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Napijri winter- en zomerjassen. Buiten de Napapijri collectie bestaat ons assortiment uit een tal andere hoogwaardige jassen merken. Denk hierbij aan: Airforce, Reset, Lacoste en Elvine. De collectie kunt u ook bekijken in onze winkel gelegen aan de Zwanestraat 2 te Groningen. Jassenplein.nl is de specialist in sportieve jassen. Heb je een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op

Napapijri.jpg