NO EXCESS

No Excess jas

Ben jij net zo fan van de no Excess collectie als ons? Deze uitgebreide collectie vind je namelijk bij Jassenplein.nl. Sinds 1988 brengt het van Nederlands-origine modelabel, stoere casual No excess kleding op de markt. Het merk kenmerkt zich door het Hollandse nuchtere ondernemen, maar heeft een grote internationale ambitie. No Excess begon met zijn eerste collectie voornamelijk in de overhemden, t-shirts en truien, maar brengt ook steeds meer jassen op de markt. Het merk kent tot op heden wereldwijd 1500 verkooppunten die zich verspreiden over 20 landen.

No Excess jassen voor dames en heren

De No Excess jas, maar ook de rest van de collectie kenmerkt zich door het oog voor detail. De voorkeur voor prachtige stoffen en getailleerde pasvormen zie je terug in de unieke designs. De uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is een waardevolle toevoeging van jouw garderobe. De No Excess collecties kenmerken zich door unieke patronen en prints met een toevoeging van bijzondere details. De design teams houden zich bezig met de continue zoektocht naar modetrends, die elke keer net even anders gepresenteerd wordt in de winkels. De collecties zijn voor zowel dames als heren elk seizoen tijdloos.

De voordelen van een No Excess collectie

Een No Excess collectie heeft buiten zijn unieke kenmerken ook een aantal bijzondere voordelen. De collectie van jassenplein die voornamelijk bestaat uit truien en jassen zijn zorgvuldig voor jou uitgezocht. De No Excess kleding is draagbaar voor jong en oud. Door de stoere uiterlijke kenmerken hoef jij je geen zorgen te maken dat jij er niet modebewust uitziet. Door de opvallende kleuren creëert No Excess een combinatie tussen opvallend, design en kwaliteit. Ideaal als jij precies op zoek bent naar deze kenmerken.

No Excess jas kopen bij Jassenplein.nl

De collectie bestaat telkens uit 3 bewegingen waarin je de kleding van No Excess kan verdelen namelijk; Casual, Sport en Chique. Bij Jassenplein.nl richting wij ons specifiek op de No Excess Casual collectie. Bij Jassenplein.nl vind je overigens een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige jassen merken. Denk hierbij aan: Airforce, Reset, Napaprij, Lacoste en Elvine. De collectie kunt u ook bekijken in onze winkel gelegen aan de Zwanestraat 2 te Groningen. Jassenplein.nl is de specialist in sportieve jassen. Heb je een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op.

NXS-zwart